Friday, April 3, 2009

Hip Hop steet dancer best style for summer








Monday, March 30, 2009

Summer is better surf fashion , ready?


Udah mau summer neeh,dan gue yakin Pantai dengan pasir putih gak bakal ketinggalan di list summer holiday kamu kan????? so udah prepare lom sexi swimsuit, and appereance lainya???
boxer keren jangan ketinggalan..., bilabong, rusty, quiksilver..etc kudu lo kebet semua biasanya pada kasih diskon abis- abisan pas summer time kaya gini... so jangan ketinggalan be the sexiest at the beach summer party kamu yach...



Sunday, March 29, 2009

Calvin Klein Spring 2009 (keren gilaaa)






Menurut gua siih ini yang paling keren dari semua Spring collection 2009 dari Calvin Klein , all item is "anak muda banget" coba deh kalian tiru style up nya  lumayan,,,,, 

Friday, March 20, 2009

Our scary aniversary

yeah this is our scary aniversary caused we was wait tiil mid nigth for the celeberation.........
check this foto huhuhuh

Jadi Gini ,,, pas karena Ulang tahun kita bertiga tuh berdekatan, jadi suka mepet2.. (hahahaha) so, party nya kita jadi'in satu hari biar semacam hari jadi ber tiga gituu...., 
Sebenarnya nothing special siiih di hari B' day kita bertiga ini.... kaya B'day Party yang lain cuman ada grill for giant kalkun, drank, and lounge till down,,, ...gak ketinggalan juga "Tart" hahaah niih dia yang seru , waktu beli kue Tart nya bener - bener Gokill abies..., bayangin ajah, Out of Club 01.00pm we are looking for a tart ???? what the stupid? mana ada toko yang buka jam segitu??? but finally we found it, Yeah it was "Virgin Cake and Bakery" , pertama siih gak yakin tuh toko beneran atau cuman fatamorgana kita yang di karenakan ngebet kudu dapat tart.., apalagi nama tokonya yang........ pake nama miss "V"???? oeeeghh
tapi karean kita emank udah kekeuh pengen beli tart (beli bukan makan, coz pas di rumah Gino kita buat maskerin wajah ino hagh agh agh) meskipun agak sulit buat menentukan pilihan.. akhirnya terpilhi juga mini black forrest yang emank murah (duit udah abis buat di club) , nah yang bikin bingung neeh... ini kan ulang tahun bertiga lilinnya pake angka berapa yach enaknya????  dikarenakan umur uda menginjak kepala dua semua... so we choose 60 years... but why ben?
yahh kata mereka siih "20 +20+20=60"masuk akal juga siih.. tapi yang gokilnya lagi... pas mas2 nya yang jaga nanya "ultah nya siapa mas? kok malem ginie?" serentak kita jawab " Ulang Tahun nenek mas"...
hagh agh agh
(keluar toko ketawa kepingkel pingkel)....

Thursday, March 5, 2009

When the sky talking about..









Wednesday, March 4, 2009

MarCh is starting with the War of fashion



Monday, February 23, 2009

Look Book inspired me... and now waitin for departure..

departured

departure

Thursday, February 19, 2009

Reverse night..

One saturday night as usually we do our ritual for Renobento, and we surrounding our lovely city., just looking for an awsome for our capturing, than we approve to use our lovely old gates of our school. May be it has not good enough, an ancient and rust but.. that is the feel...

Wednesday, February 18, 2009

Let me FLy aWay....


to day, accidentally i open my year book, (for my high senior school) and i found some awsome stuff there....

here is...
but for a while i look at this photo's....
God.... how i missing them....

Tuesday, February 17, 2009

No Pants Subway Ride 2009



No Pants Subway Ride adalah acara tahunan naik kereta api bawah tanah (subway) yang pada awalnya digelar setiap musim dingin di kota New York. Namun pada tahun 2009 ini ada 22 kota di seluruh dunia yang juga berpartisipasi dalam acara ini. Syaratnya hanya satu, mereka tidak diperbolehkan menggunakan celana/ rok mereka (tentu dengan celana dalam yang terpakai) baik laki-laki maupun perempuan, tua dan muda. Dan aktifitas ini direkam dalam kamera foto dan video. Acara ini diselenggarakan oleh organisasi Improve Everywhere (improveverywhere.com) yang memang memiliki misi untuk menciptakan 'kekacauan' yang menghibur di tempat publik. Just enjoy the joy...



taken from : suavecatalogue.com

Monday, February 16, 2009

Do not look at me Im Not Shocked!!!


Nothing matter with me i just..
yeah..
After have an exercise (swimming, aerobic, drink suplement) ..
finally i got my waist bigger. it caused my jeans trousers was fit in me...
hooraay........"
how gladfull me?

Friday, February 13, 2009

Love Artually | an illustration exhibition




Thursday, February 12, 2009

Must have for spring >> according to TeenVouge.com

According to www.teenvogue.com there are a few spring must haves.
Here's the list.

1. Party clothes

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

2. Baggy pants

Photobucket

3. Graphic mixing

Photobucket
Photobucket

4. (For the girls) Floral dresses

PhotobucketPhotobucket

enjoy spring! :)

xoxo

Wednesday, February 11, 2009

Finally!!! I found The Book "Look Book"

Yes! 

yEah
Finally i found it!
Accidentally as usual i browse my lovely partner blog's Ms. jenssen "Theliciousgum-Fashion Paradise"   and how smart her in fashion? For many times i see the new look, new style, new stuff from her blog.
 Even not propotional, but she's so confidence to use each fashion stuff!! i neva see girl like her before. Congrats!!!
but for the exposed is a banner at her blog that make me curious. There is "LOOK BOOK" writen inside the banner, with photo wich shown fotogenic face. Then i click the banner, and te link was deliver me to the "LOOK BOOK" site...
And for the result is..." I think i have a new playground"....
Caused all u can do about fashion here  as a models, stylist, fashion editors, fotography(but not main reason i be here)
but wait ....
I can't join the site.. Oh God or anyone can help me?
Whatever.. i have tried but they said " wait for our invitation code we've 
sent to you"
so... Now im still wait , wait, and wait......
but  i found some cute, cool and great stuff there, here is....

About This Blog

Follow my blog with bloglovin´

Follow Renobento ideatory Inc.

  © Blogger template 'Darken' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP